Start een blog

13-05-2017

Vorig jaar polste een lieve vriendin of ik zo een boekje wou. Je weet wel, zo een boekje waar je iedere dag 1 zinnetje in schrijft, 5 jaar lang. En dan kom je telkens weer je eerder geschreven zinnetjes tegen.... Lijkt me wel iets voor jou ?

Ja natuurlijk wil ik zo een boekje, ik hou zo van die korte zinnetjes, to the point, die me door de dag een boost geven om door te gaan, doordenkertjes, of die me een glimlach bezorgen! Dus zo gezegd, zo gekregen, ik heb zo een boekje.
Ik was zo enthousiast over het gegeven, dat ik meteen zelf het boekje verder cadeau geef.

Niet iedere dag schrijf ik een zinnetje, soms 2 dagen wel, en dan 3 weken niet. Of omgekeerd. Maar ik schrijf.
Vroeger schreef ik heel veel, toen schreef ik alles van me af. Herlezen deed ik nooit, het was dan ook WEG. De behoefte om van me af te schrijven werd steeds kleiner, er blijft steeds minder kleven. 

Maar nu wordt vaak de tip gegeven om 's avonds te noteren waar je dankbaar voor bent, of om 's ochtends de dag te starten met een positieve zin, dus laat dat nu net zijn waar ik weer mee bezig ben.
Ook lees ik nu en dan een blog, die ik zie passeren op Facebook, en dan voelde ik het reeds weer borrelen, die zin, om mijn gedachten uit te drukken, in zinnen.

Ik ben nog geen jaar bezig, maar als ik dan eens terugkijk naar eerdere zinnetjes, ja dat doe ik nu wel! Zie ik vaak 'start een blog' die zin komt steeds terug.

Dus bij deze, ga ik eindelijk weer starten met alles van me af te schrijven, want dat hoeft niet meer enkel te zijn wanneer het niet goed gaat om iets kwijt te raken, het kan ook anders, om iets te delen, of onder de aandacht te brengen.
En het zal zeker niet elke dag zijn, soms 2 dagen wel, en eens 3 weken niet, of omgekeerd, maar ik schrijf, en jij kan het lezen :-)